Home

Ouder en Kind

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/webonsth/domains/votjeugdhulp.be/public_html/includes/menu.inc).
Kalender en inschrijven

 

 

Oké!-training

Tijdens de weerbaarheidstraining, gebaseerd op 'Rots & Water', volg je als ouder samen met je kind een training in groep.  Via actie, spel en korte zelfverdedigingsoefeningen leer je elkaar, jezelf en je lichaam beter kennen.  We vertrekken van een stevige basishouding om zo sterk in je schoenen te staan.  Ook andere opvoedingsfiguren krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven.

Doelgroep: Kinderen vanaf het 3e tot en met het 6e leerjaar en één ouder (1 kind per ouder)
Duur: 5 sessies van 1,5 uur

 

Oké!-workshop

Dit is een éénmalige sessie 'Rots & Water' ouder/kind.  Tijdens deze sessie nodigen we ouders met hun kind uit om in groep stil te staan bij weerbaarheid.  We doen dit aan de hand van de methodiek 'Rots & Water'. 
Wat houdt weerbaarheid in?  Hoe kunnen ouders en kinderen hiermee aan de slag?  Wat is een stevige basishouding?  Waar liggen de grenzen van mijn kind en van mezelf?  Hoe leer ik opkomen voor mezelf?...  We gaan op zoek naar antwoorden in deze éénmalige sessie van 1,5 uur.

Doelgroep: Kinderen vanaf het 3e tot en met het 6e leerjaar en één ouder (1 kind per ouder)
Duur: 1 sessie van 1,5 uur