Home

    U bent hier

Wijnverkoop (50 jaar VOT)

Wijnverkoop

 

Tof dat je geïnteresseerd bent in ons uniek wijnassortiment ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum!  Op deze pagina vind je meer info terug en kan je je bestelling plaatsen.

We bieden volgende wijnen aan:

  • Rode wijn - La Calade Rouge.  Een dieprode kleur, een fruitige neus, volle mond, elegante wijn met fruitige en kruidige aroma's.
  • Witte wijn - La Calade Blanc.  De wijnranken wortelen in rotsige bodem met kalksteen en mergel.  De wijn kenmerkt zich door een intense neus van exotisch fruit, citroen, kruiden en bloemen.  Frisse en evenwichtige structuur.  Complex en aromatisch.
  • Rosé - La Calade Rosé.  50% Genache, 30% Syrah, 10% Cinsault en 10% Carignan.  De wijnranken groeien op een rotsige bodem van kalksteen en mergel.  Fruitige neus van frambozen en aardbei.  Frisse en delicate afdronk.

De wijnflessen zijn voorzien van negen verschillende wijnetiketten gebaseerd op de waarden van Jongerenwelzijn en de missie van de Vereniging Ons Tehuis.  Per wijnsoort hebben we 3 verschillende etiketten, wenst u alle 9 etiketten als collectorsitem te verzamelen dan dient u zowel rood, wit als rosé aan te kopen.

De wijnen worden verkocht per soort in een doos van zes flessen aan 40 euro per doos.  Je kan ook kiezen voor de geschenkverpakking met daarin drie flessen (één fles van elke soort), en dit aan 22 euro per set.

 

Betaling gebeurt per overschrijving.  We vragen om het verschuldigde bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE51 0910 0064 3562 (BIC: GKCCBEBB) op naam van Vereniging Ons Tehuis, Poperingseweg 30, 8900 Ieper.
Vermeld in de mededeling duidelijk "Wijnverkoop" en de naam die je gebruikte bij het plaatsen van je bestelling.

Bestellingen ter waarde van 160 euro of meer worden aan huis geleverd.  Kleinere bestellingen kunnen na afspraak afgehaald worden in het hoofdgebouw van VOT, Poperingseweg 30, 8900 Ieper.

Na het indienen van het bestelformulier ontvang je van ons een email die je bestelling bevestigt.  De mail bevat ook onze contactgegevens.  Vergeet niet om contact met ons op te nemen om de afhaling/levering te regelen.

 

Bestelformulier

 

Persoonlijke gegevens
Bestelling
Facturatiegegevens